lørdag 29. september 2012

Rene vindu uten striper


Jeg har de siste årene hatt et hat-elsk forhold til sprossevinduene i huset vårt. Jeg elsker det estetisk fine med det, men når de blir vasket ser jeg allikevel bare frem til at himmelen skal åpne seg i all sin prakt. En ting er skitne vinduer, men å bruke så mye tid på å gjøre dem rene og allikevel er det alltid striper eller merker i hjørnene hvor nalen ikke kom til nok en gang.

Glem jif, zalo og alt annet du har prøvd - har du sett nylonvask i butikkhyllen? En ting har jeg merket meg: Dersom en vare ikke har oppgradert vareinnpakningen de siste 50 årene er det for meg et kvalitetsikkert tegn. Dette fordi det ikke trengs å pakkes inn i noe mer moderne for å reklamere bedre for noe den allerede gjør perfekt.

Alt du trenger er en skål, en klut og en nylonklut - bland ut litt nylonvask i skålen og etterfyll med varmt vann. Vask vinduet med den ene kluten og tørk av siste rest med nylonkluten - klare, rene vinduer uten merker. For enkelt til å være sant? Vindusvask kan faktisk være gøy og enkelt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar