fredag 27. mai 2011

Epleis servert med lun appelsin



Epler, appelsin, valnøtter, kanel - går dette an da, tenker du kanskje? Ja, det funker faktisk veldig bra! Kanel binder sammen smaken mellom eple og appelsin. Valnøttene gir tekstur. Sammen skaper det en harmoni du vil bli overrasket over. Uansett om du er skeptiker eller tar ting på strak arm, kan denne desserten anbefales på det varmeste. Den er rask å lage samtidig som den kan lages i god tid før evnt gjester kommer.

Lun appelsin:
  •  Appelsin
  • Sukkerlake
  • Kanel
  • Valnøtter

Kutt opp appelsiner i ønsket mengde - enten i ringer eller biter. Serverer du i porsjoner er ringer finest. Hell over sukkerlake og vend appelsinen noen ganger i laken før du lar den stå på benken til servering. Kanel kan gjerne tilsettes en stund før servering - ha først på hakkede valnøtter rett før servering som strøs på toppen over uten å blandes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar