fredag 20. mai 2011

Sjokolademuffins med chili

De fleste som titter innom godterihyllene i butikken med jevne mellomrom har nok fått med seg den siste nyheten til Freia - Walters nr. 156 sjokolade med karamelliserte pekannøtter og et hint av chili. Chili er det siste "nye" her i Norge og er etterspurt i kombinasjon med sjokolade. Så hvorfor ikke bake egne muffins som dekker dette behovet om en skal unne seg litt spontan kos?

Muffinsrøre:

225g usaltet smør
225g sukker
225g hvetemel
4 ss kakaopulver
2,5 ts bakepulver
4 egg
2 ts chilipulver
100 g mørk sjokolade i biter

Glasur:

175g melis
50g kakaopulver
3 ss Tia Maria
115g usaltet smør

En kan bruke hurtigmikser til både røre og glasur.
Ta i sjokoladebitene etter røren er blandet sammen.
Glasuren kan tas på når muffinsene er avkjølt.

Stekes på 175 grader i ca.20 min. La dem stå 5 min ekstra på benken før du setter dem på rist for avkjøling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar