torsdag 2. juni 2011

Heimlunds tunfisksalat

Enkelte matvarer legger en knapt nok merke til i butikken. Tunfiskboksen er en av disse for mange. Såfremt en ikke er dedikert til trening og ernæring, er det nok et fåtall som kan pårope seg en avhengighet til tunfisk i vann. Tunfisk er en fantastisk proteinkilde samtidig som at en boks koster knappe 7 kroner. Men det trenger ikke lukte verken kattemat eller serveres halvtørt på toppen av en vassen salat. Stekt tunfisk både lukter og smaker helt fantastisk!

Bunn - salat: Kutt opp grønnsakene og bland salaten i bunn av skålen.

Ruccolasalat
Agurk
Cherrytomater
Paprika
Mais
Fetaost (gjerne chilimarinert)
Rødløk
Sukkererter
Reddik

Mellomlag - Pasta: Kok opp pasta og skyll den kald. Bland gresk posedressing sammen med rømme og vend den inn i pastaen. Legg dette oppå salaten.

Pastaskruer
Lettrømme evnt. kesam som lettere alternativ
Gresk posedressing

Øverst - Tunfisk: Stek tunfisken i olje, ha på krydder. Ikke stek den for lenge da den blir fort tørr. Tilsett litt melk for å øke fuktigheten og smaken. Legg denne varm på toppen av pastasalaten.

Olje
Tunfisk i vann
Tandoorikrydder
Chicken steak krydder
En liten skvett melk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar